Onze geschiedenis

Sinds 2014 voorziet RAPT Dev in toeristische diensten met hop-on hop-off dubbeldekkers met open dak in verschillende aantrekkelijke steden wereldwijd. Alle toeristische activiteiten maken deel uit van een speciale bedrijfslijn die voornamelijk actief is via 4 filialen in 7 steden, namelijk Parijs, Londen, Windsor, Bath, Bristol, Cardiff en Brussel, onder de gemeenschappelijke merknaam: Tootbus. We bieden onze klanten de kans om legendarische Europese steden te ontdekken via hop-on hop-off routes en themarondritten aan boord van een vloot dubbeldeksbussen. In het zomerseizoen tellen we 500 gepassioneerde en toegewijde medewerkers, die goede prestaties, dynamiek en betrouwbaarheid garanderen. We verbinden ons ertoe om milieuvriendelijke toeristische oplossingen te ontwikkelen door de CO²-impact van onze ritten te reduceren. In 2021 hebben we de eerste, 100% groene, toeristische bu...

Kerncijfers

  • 3

    Landen

  • 7

    Steden

  • 60%

    van onze bussen rijdt op groene energie

We zijn klantgericht

”De lange voorbereiding van een droomreis of in een opwelling op avontuur vertrekken? Alles in één keer zien of de tijd nemen om elk hoekje te ontdekken? Alleen reizen of unieke momenten delen met uw partner, gezin, vrienden, ...? Enkele uren, een paar dagen of een heel leven in het verschiet? Wat uw manier van reizen ook is, we willen u het beste laten ontdekken van wat de stad te bieden heeft!” We willen elke klant onvergetelijke momenten bezorgen!

Wij zijn ecologisch

”We wonen in onze stad, houden ervan en beschermen ze.” Al onze rondritten zijn ecologisch verantwoord dankzij onze milieuvriendelijke bussen.

Wij zijn flexibel

”Ons engagement: u een manier aanbieden van anders, praktisch en authentiek reizen, naargelang uw wensen en verwachtingen.” Om de ervaring van onze klanten te vereenvoudigen en onze diensten te verlengen, spelen we in op het digitale aspect. Met onze nieuwe app en website met tal van functies blijven onze klanten in realtime op de hoogte, kunnen ze hun e-tickets eender wanneer en waar online reserveren en kopen, en een rondrit maken terwijl ze de audiogidsen beluisteren. Tootbus investeert volop in innovatie en nieuwe technologieën om niet alleen onze klanten, maar ook onze teams te dienen!

Onze producten zijn geschikt voor gezinnen

”Ga met uw gezin aan boord voor een leuk en leerrijk avontuur, en geniet van de op kinderen afgestemde audiogidsen.” Bij Tootbus is alles aangepast aan gezinnen: de audiogidsen, de prijzen, en ook de Kids Tour, een themarondrit voor de allerkleinsten!

Over de onderneming

”Met jaarlijks honderden aanwervingen bieden wij onze medewerkers rijke ervaringen aan, gedreven door een uitstekende uitvoering en een gevoel voor service. Bij Tootbus werken, is vooral een kwalitatieve opleiding genieten, waardoor u een echte expertise ontwikkelt en deel uitmaakt van een hecht, dynamisch en geëngageerd team dat ten dienste staat van onze klanten om hen enkele van de mooiste steden ter wereld te laten ontdekken. Bij Tootbus werken is ook elk jaar bijdragen aan de verwezenlijking van de droom van duizenden bezoekers uit de hele wereld, hen ontmoeten en hun ervaring onvergetelijk maken.”

Arnaud Masson

SVP Sightseeing

Video's

Tootbus Story #2: Let the Visit simply take you by surprise...

Tootbus Story #6: Let the Night simply take you by surprise

Tootbus Story #1: Let the Silence simply take you by surprise...